Szabad szobák foglalása

Érkezés:
Távozás:
Foglalás

A'la Carte Étlap

A'la Carte Étlap

 

 

 

 

ELŐÉTELEK 
Cézár saláta grillezett csirkemell csíkokkal  1 950 HUF
Grillezett sajt salátaágyon radicchióval  1 950 HUF
LEVESEK 
Újházi tyúkhúsleves     950 HUF
Napi krémleves     950 HUF
Palócleves     950 HUF
Gulyásleves  1 250 HUF
FŐÉTELEK 
Spenótos-ricottás ravioli (Eredeti olasz tésztával)  2 150 HUF
Roston sült mézes-mustáros-citromos pulykamell friss kerti salátával  2 550 HUF
Roston sült csirkemell pesztós salátával, rizzsel  2 550 HUF
Rosé kacsamellszeletek salátaágyon   3 250 HUF
Vörösboros marha pörkölt tarhonyával,  káposztasalátával  2 850 HUF
Húsválogatás nyárson barbecue szósszal, steak burgonyával  2 850 HUF
Rántott szűz érmék hasábburgonyával, csemege uborkával  3 250 HUF
Királyrák fokhagymás-tejszínes, bazsalikomos tagliatellével  3 550 HUF
DESSZERTEK 
Túrófánk gyümölcsvelővel     950 HUF
Somlói galuska     950 HUF
Császármorzsa     950 HUF
Tiramisu  1 050 HUF
Créme brulée  1 050 HUF
  
MENÜAJÁNLATOK 
MAGYAROS MENÜ  4 500 HUF
Újházi tyúkhúsleves 
Vörösboros marha pörkölt tarhonyával,  káposztasalátával 
Somlói galuska 
  
  
HABSBURG, CSÁSZÁRI MENU  4 900 HUF
Gulyásleves 
Rántott szűz érmék hasábburgonyával, csemege uborkával 
Császármorzsa